GalériaVersenyeredmények

MKOSZ Kosárpalánta Program

Az idei tanévben iskolánk csatlakozott az MKOSZ által meghirdetett Kosárpalánta programhoz, melynek célja a legkisebb korosztály versenyeztetése és a tehetségek kiszűrése.
A „kispalánták” hetente 2 alkalommal labdás edzés keretein belül mozgás-, koordináció-, ügyesség fejlesztő gyakorlatok mellett ismerkednek a kosárlabda sportággal.
A program része, hogy az iskolák csapatai időnként összemérik tudásukat sor-, váltó- és csapatversenyeken más iskolák csapataival is.
Az első megmérettetésre 2020.11.28-án került sor a Zöld Házban. Sajnos a járványhelyzet miatt néhányan nem tudtak részt venni a „minijamboreen”, nekik a következő fordulóban lesz lehetőségük versenyezni.
A program szerint az első körben a Kécskei Kisvidrák, a Szandaszőlősi Általános Iskola és a Szegő Gábor Általános Iskola csapatai mérték össze tudásukat. A legügyesebbeknek és leggyorsabbaknak a mieink bizonyultak, jutalmul ők hozták el az I. helyezettnek járó aranyérmet.
A csapat tagjai: Baráz János, Csontos Barnabás, Ecbauer Albert, Kajtár Gergő, Kajtár Levente, Kapusi Botond, Majláth Nimród, Padányi Magor, Pásztó Benedek, Pataki Milán.
Gratulálunk a csapatnak, a kis betegeknek jobbulást kívánunk!