KRÉTA ellenőrző

Iskolánkban a KRÉTA elektronikus napló / ellenőrző rendszer került bevezetésre.
A szülők az alábbi linken tudnak belépni:

A belépéshez szükséges felhasználónevet / jelszót az év eleji adategyeztetéskor megadott e-mail címre, illetve papíralapon juttatuk el.
Amennyiben probléma adódik a KRÉTA belépéssel, kérjük írják meg az alábbiakat a rendszergazda@szegoszolnok.com címre: a gyermek(ek) neve, születési helye és ideje, oktatási azonosítója (a diákigazolványon a 7-essel kezdődő 11 jegyű szám), szülő(k) neve – édesanyánál leánykori név is – és e-mail címe(i) akik a hozzáférést kérik, továbbá hogy mikor vannak számítógép- / internetközelben. Ez utóbbi oka, hogy a KRÉTA rendszer által kiküldött e-maillel csak időkorláton belül lehet aktiválni, ezután lejár a link és nem használható. A kért időpontban a hozzáférés elkészítésre kerül, és a rendszer kiküldi az aktivációs emailt. Figyelem! Bizonyos levelezőszolgáltatók a levélszemét (spam) mappába teszik a levelet, így ott is szükséges lehet megnézni!

Amennyiben az e-mailes aktiválás a fentiek ellnenére is sikertelen, kérjük keressék fel személyesen az iskola rendszergazdáját a gazdasági irodában hétfőtől csütörtökig 7:30 és 16:00 óra, illetve pénteken 7:30 és 13:30 között.

A KRÉTA használatához rendelkezésre álló mobilalkalmazás letölthető Android, iOS és Windows 10 Mobile operációs rendszert futtató okoseszközökre is az alábbi linkekről: