További híreink...

Coop Májusfa Futás

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. és a COOP Szolnok Zrt. április 10-én, szerdán (eső esetén április 11-én, csütörtökön), COOP MÁJUSFA FUTÁS néven a városban és a térségben élő általános, középiskolás diákok és a felnőtt lakosság mozgósításával ismét az év egyik legnagyobb szabadidősport rendezvényét szervezi meg.

<<<Versenytávok>>>
1 600 m:  Általános Iskola I-IV. osztály, felnőttek, Nordic Walking, Szenior
2 500 m:  Általános Iskola V-VIII. osztály, középiskola, felnőttek

<<<Útvonal>>>
Általános Iskola I-IV. osztály, felnőttek, Nordic Walking, Szenior 1 600 m: Kossuth tér (rajt) – Szapáry út – Tiszai Hajósok Tere – Tiszaparti sétány – Keller Gy. út – Kossuth tér (cél)

Általános Iskola V-VIII. osztály, középiskola, felnőttek 2 500 m: Kossuth tér (rajt) – Baross G. út – Petőfi S. út – Gábor Á. tér – Tiszaparti sétány – Keller Gy. út – Kossuth tér (cél)

<<Indulási időpontpok>>
13.00 óra: középiskola, felnőttek
13.50 óra: általános iskola VII –VIII. osztály, felnőttek
14.40 óra: általános iskola V – VI. osztály, felnőttek
15.30 óra: általános iskola III – IV. osztály, Nordic Walking, szenior, felnőttek
16.20 óra: általános iskola I –II. osztály, Nordic Walking, szenior, felnőttek
A felnőtt versenyzők választhatnak, melyik rajtidőpontban indulnak.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják, az aktuális információkról kérjük tájékozódjanak az esemény facebook-oldalán.

Akik előzetesen regisztráltak, kérjük, hogy a portán leadott regisztrációs lapon keressék meg a nevüket és írják alá. Csak a részükre tudunk a rendezvény napján pólót biztosítani. A többiek a helyszínen regisztrálhatnak (feltehetően ott is lesznek még pólók).