További híreink...

Adventi utazás Zágrábba

2019. december 14-én (szombati munkanapon) adventi utat szervez Zágrábba a Szegő Gábor Általános Iskola Diákönkormányzata.

Részvételi díj: 13.500 Ft/fő, mely tartalmazza a busszal történő utazást, parkolási díjat, utasbiztosítást, idegenvezetői díjat.
Belépők költsége/költőpénz kb. 20 euro és 125 kuna.

A déli órákban érkezünk meg Trakoscan várához, amely egy tóparti dombtetőn tündököl, magában rejtve a múlt emlékeit. Sokak szerint ez Horvátország legszebb és legromantikusabb kastélya, melynek termeiben mintha megállt volna az idő. A várkastélyban megtekintjük a bútortörténeti kiállítást, a vadász- és a lovagtermet, a zeneszalont, a Draskovics család galériáját és a fegyvergyűjteményt is.

Délután Zágrábba megyünk, ahol megismerkedünk a főtérrel, a katedrálissal, a Nemzeti Színházzal, és a Medvednica-hegy és a Száva folyó között fekvő óvárossal, ahol gyönyörű parkokat és szökőkutakat találunk, majd szabadprogramra indulunk a hangulatos adventi vásárban.

“Gyere velünk egy különleges, új helyszínre, ahol tömeg nélkül élvezheted a karácsonyi hangulatot! Zágráb az elmúlt két évben elnyerte az Európa legszebb karácsonyi vására címet!”

A késő délutáni órákban indulunk haza, Szolnokra az éjféli órákban érkezünk meg.

Jelentkezési határidő: 2019.10.24. 

Az utazáshoz diákoknak is személyi igazolvány vagy útlevél szükséges!

Jelentkezési lap