AlapítványAlapítványi bálEsemények

Alapítványi Bál 2020 – ELMARAD!

FIGYELEM! 

AZ ALAPÍTVÁNYI BÁL A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY MEGFÉKEZÉSE ÉRDEKÉBEN HOZOTT INTÉZKEDÉSEK (jelen esetben: 100 főnél nagyobb résztvevőszámú zárttéri rendezvények megrendezésének tilalma) MIATT ELMARAD! 

HA AZ INTÉZKEDÉSEK FELOLDÁSRA KERÜLNEK, A BÁL VÁRHATÓAN MÁJUS VAGY JÚNIUS HÓNAPBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE! 

Kedves Szülők! Tisztelt Támogatóink!

Szeretettel meghívjuk Önöket a Gyermekünkért, Iskolánkért Alapítvány javára szervezett bálra, amelyet 2020. március 27-én 18.00 órától tartunk a Campus aulájában.

A bált hetedikes tanulóink táncával nyitjuk meg az aulában 18.00-tól, melyet színvonalas zenés produkciók követnek.

A helyüket 17.30-tól foglalhatják el a vendégek. A műsor után kb. 19.00-tól kezdődik a vacsora.

A vacsorajegyet tartalmazó belépő ára: 6.000 Ft, amelyet a helyszínen az asztaluknál kapnak meg. A vacsorán is részt vevő vendégeink ülésrend alapján az asztaloknál foglalhatnak helyet a műsor időtartama alatt. 

Vacsora:

Érkezéskor aperitiffel várjuk vendégeinket, az asztalokon sós pogácsát, üdítőt, ásványvizet kínálunk. A rendezvény ideje alatt büfé-koktélbár üzemel.

„A” menü: Feketeerdő sonkával és zöldfűszeres sajtkrémmel töltött csirkemell rántva jázminrizzsel és grillezett zöldségekkel – Cukrászsütemény

„B” menü: Ropogós malaccsülök (mézes sörrel locsolgatva) rozmaringos tepsis burgonyával, házi vegyes savanyúsággal – Cukrászsütemény

„C” menü: Parajos ricottával töltött canneloni csőben sütve koktélparadicsomos ruccolával – Cukrászsütemény

Azok a hozzátartozók, akik csak a tanulók fellépését szeretnék megtekinteni, a karzaton tartózkodhatnak. Számukra a belépőjegy: 1000 Ft/fő.  Ezeket a jegyeket a báli befizetéskor, vagy a tanulókon keresztül folyamatosan megvásárolhatják. A nézői jegyeket az osztályfőnökök fogják kiosztani a gyerekeknek a bált megelőző napokban.

A részvételi díjakat befizethetik: február 17-én 7.30 és 16.00 óra és február 18-án 7.00 és 16.00 óra között a fsz. 1. teremben.

A tombolajegyek árusítása a helyszínen történik, melyek ára: 200 Ft.

A felajánlott tombolatárgyakat nagy szeretettel várjuk iskolánk titkárságán, vagy átadhatják gyermekük osztályfőnökének is. Reméljük, az idén is sok kedves ajándék talál gazdára!

Amennyiben nem tudnak részt venni az alapítványi bálon, de szeretnék támogatni iskolánk alapítványát, akkor megtehetik ezt személyesen Junóné Magi Katalinnál, vagy banki befizetéssel az alábbi számlaszámon: 10300002-45413449-70073285.

Köszönjük, hogy részvételükkel, tombola-felajánlásaikkal támogatják alapítványunkat!

Tisztelettel:
A szervezők