COVID / Digitális oktatásIskolai ügyekSzülői kapcsolattartás

Igazgatói tájékoztató

Kedves Szülők, Gyerekek!

Iskolánkban 2020. 03. 23-tól indul el élesben a tantermen kívüli digitális oktatás. Példátlan összefogás és együttműködés eredményeképpen született meg az informatikai környezet kialakítása és a digitális munkarend.

A digitális oktatás iskolánkban két platformon: a Google Classroom-on és a KRÉTA rendszerében folyik elsődlegesen. Az ezzel kapcsolatos tájékoztatás elérhető honlapunkon, a KRÉTÁ-ban, az osztályok Facebook-csoportjaiban. Kérem, hogy folyamatosan figyeljék üzeneteinket!

Nem lesz könnyű a megváltozott helyzethez alkalmazkodni, ezért igyekszünk lassan, egyszerű lépésekben haladni. Tisztában vagyunk vele, hogy minden családnak megvan a maga élete, ezért törekszünk a mértékletességre. A visszajelzéseiket figyelemmel kísérjük, igyekszünk minden problémára megoldást találni. Az sem baj, ha nem sikerül azonnal minden, majd közösen megoldjuk!

Nagyon fontos tudni, és megerősíteném, hogy az iskolába járás tilalma nem tanítási szünetet, hanem a nevelés-oktatás más keretek között történő folytatását jelenti. Ennek megvalósítása a pedagógusok, szülők, gyerekek közös felelőssége. Kérem, segítsük egymást annak érdekében, hogy minden tanuló elsajátíthassa a továbbhaladáshoz szükséges alapokat!

Kérem, támogassák gyermekeiket az új munkaforma kialakításában, a napirend betartásában, a tanulásban!

Köszönöm a digitális oktatás kialakításában, bevezetésében nyújtott segítségüket, támogatásukat.

Vigyázzanak családjukra, hozzátartozóikra! Vigyázzunk egymásra!

Most ennél nincs fontosabb!


Kalmárné Szász Julianna
intézményvezető