Beiskolázás

Leendő elsős szülői értekezlet

A 2020/2021 tanév első évfolyamára felvett tanulók szülei részére szülői értekezletet tartunk a Szegő Gábor Általános Iskolában (5000 Szolnok, Templom út 6.).

Időpontok: 

  • leendő 1.a: június 24, szerda, 16:30
  • leendő 1.b: június 25, csütörtök, 16:30

Az értekezletre kérjük, az alábbiakat hozzák magukkal:

  • A gyermek 5 éves státuszvizsgálati lapja (amennyiben beiratkozáskor küldték be).
  • Tanulóbiztosításra pénzt, amennyiben igényt tartanak erre (SZIMBA tanulóbiztosítás a Generali Biztosítótól).
  • 1300 Ft-ot „Szegő”-pólóra (testnevelésórákra, versenyekre szükséges).

Tájékoztatás: A diákigazolvány igényléséhez szükséges a gyermek fényképes NEK-adatlapja, melyet a szolnoki Kormányablakokban (5000 Szolnok, Ady E.út 9., 5000 Szolnok, Kossuth tér 5/A és 5000 Szolnok, Széchenyi István körút 22.) készítenek el. A Kormányablakban lehetőség van telefonos időpontegyeztetésre, egyeztetés nélküli megjelenés esetén sorszám alapján történik az ügyintézés. Az igénylés ingyenes. A diákigazolvány ügyintézéséhez szükségesek a gyermek személyazonosságát igazoló okmányai és születési anyakönyvi kivonata, illetve a gyermek törvényes képviselőjének személyazonosságát igazoló okmányai. Amennyiben a gyermeknek még nincsenek személyazonosító okmányai, a fenti helyszíneken lehetőség van ezek igénylésére is (aki még nem intézte).

Tisztelettel kérjük, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel csak egy felnőtt képviselje gyermekét az értekezleten.